У Свена-Йорана Ерікссона остання стадія раку, йому залишився максимум рік

Через хворобу фахівець залишив посаду спортивного директора «Карлстада»

Колишній головний тренер «Роми», «Лаціо», «Манчестер Сіті» та збірної Англії Свен-Йоран Ерікссон розповів, що у нього виявлено неоперабельний рак підшлункової залози. Через хворобу 75-річний фахівець у лютому 2023-го залишив посаду спортивного директора «Карлстада».

«Всі бачать, що в мене не дуже хороша хвороба. Так, це рак. Але я постараюся боротися якомога довше. Розумію, що у кращому разі проживу рік, у гіршому - менше. Хоча в кращому, можливо, й довше. Лікарі не можуть бути впевнені на сто відсотків, вони не можуть призначити день.

Краще не думати про це, треба обдурити мозок. Можна ходити навколо, весь час думаючи про це, сидіти вдома, виглядати жалюгідним та казати, що тобі так не пощастило. Але треба бачити позитивні моменти. Не можна себе ховати», - сказав Ерікссон радіостанції P1.

Нагадаємо, що Ерікссон приводив «Лаціо» до перемог у чемпіонаті Італії та Суперкубку УЄФА. Разом із «Гетеборгом» він ставав переможцем Кубка УЄФА та чемпіонату Швеції. Із «Бенфікою» він тричі виграв чемпіонат Португалії. У 2001-2006 роках Ерікссон тренував збірну Англії, також фахівець працював у «Манчестер Сіті», «Лестері», збірних Мексики, Кот-д'Івуару та інших командах.

Юрій Вишневський Джерело: Sveriges Radio
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 21 травня 2024, 07:41 7

Карл Фроч вважає, що британський боксер дуже нервував

Коментарі