Хендерсон хоче покинути Аль-Іттіфак. Він може перейти в Баварію або Баєр

Гравцеві не подобається низька відвідуваність матчів його команди

Півзахисник збірної Англії Джордан Хендерсон збирається залишити саудівську Про-лігу та свій клуб «Аль-Іттіфак» лише через шість місяців після його переходу з Ліверпуля за 12 мільйонів фунтів стерлінгів на тлі побоювань за його місце у складі збірної Англії на Євро-2024.

Позиція «Аль-Іттіфака» полягає в тому, що Хендерсон не продається, і угода про оренду буде важкою для більшості клубів через його високу зарплату.

33-річний гравець відчайдушно хоче повернутися до Європи, і, як вважають, він незадоволений відвідуваністю ігор чемпіонату щотижня. Клімат країни також вплинув на його рішення про розлучення з командою.

Півзахисник також сподівався на кращу форму, граючи під керівництвом легенди «Ліверпуля» Стівена Джерарда на Близькому Сході, але його сподівання не справдилися. «Аль-Іттіфак» опинився на восьмому місці в Професійній лізі Саудівської Аравії, відстаючи від лідера «Аль-Хіляля» на колосальні 28 очок. Клуб також не виграє з жовтня.

Повідомляється, що кандидатуру Хендерсона агенти запропонували «Баварії» та «Баєру», також в його поверненні зацікавлені багато клубів АПЛ, зокрема, «Челсі».

Сергій Рип'юк Джерело: talkSPORT
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 вересня 2024, 20:17 4

Ексгравець «Дніпра» згадав напружену ситуацію у клубі перед історичним фіналом єврокубка

Коментарі