ЧОБОТЕНКО: «Циганкову в академії Динамо ускладнювали умови»

Захисник «Полісся» розповів про свій період кар'єри в київський команді

Захисник житомирського «Полісся» Сергій Чоботенко розповів про свій період кар'єри в академії київського «Динамо», зокрема про враження від тодішньої гри Віктора Циганкова.

- Хто в академії «Динамо» найбільше виділявся серед Ваших однолітків?

- В нас була дуже сильна команда. Багато футболістів 1997 року зараз грають на високому рівні: Віктор Циганков, Богдан Михайличенко, Володимир Шепелєв, Володимир Маханьков, Олексій Щебетун, який також перейшов разом зі мною з «Металурга», Єгор Назарина, Денис Костишин, Саня Тимчик, Ростислав Тарануха.

Окрім того, що команда була майстерна, в нас ще й склався хороший колектив, що також відігравало велику роль у наших успіхах. Ми й досі підтримуємо зв'язок, зустрічаємося, спілкуємося.

- Циганков був найбільшим талантом?

- Так. Циганкова забрали тренуватися із 1996 роком, бо нашу команду він переріс на той момент. Так возив, що треба було ускладнити йому умови. Вже у підлітковому віці було видно його талант, і не випадково він зараз виступає у топ-чемпіонаті.

- Циганкову першому з вашої команди запропонували контракт з основою?

- Так. Спочатку йому, а трішки пізніше - Михайличенку, якого у 18 чи 19 років за Сергія Реброва забрали у першу команду.

Раніше Сергій Чоботенко дав прогноз на боксерський поєдинок між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

Дмитро Вербинський Джерело: Український футбол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 травня 2024, 05:51 0

Поєдинок за абсолют пройде ввечері 18 травня у саудівському Ер-Ріяді