російський футбольний союз буде представлений на Конгресі УЄФА

Засідання відбудеться в лютому в Парижі

Незважаючи на дискваліфікацію всіх російських команд, клубних та збірних, з усіх турнірів під егідою УЄФА, делегація рфс візьме участь у найближчому Конгресі Європейського футбольного союзу, який відбудеться 8 лютого в Парижі.

«Російський футбольний союз візьме участь у Конгресі УЄФА в лютому. Ми вже визначили склад делегації», - зазначив президент рфс Александр Дюков у коментарі пропагандистському агентству ТАСС.

Додамо, що у вересні 2023 року провідний російський арбітр Сергей Карасьов узяв участь у семінарі елітних суддів УЄФА, який відбувся у Швейцарії.

«Дуже задоволений, ставлення до мене не змінилося, не відчув іншого. Усі арбітри були раді мене бачити, бо багато років із цими хлопцями йшли пліч-о-пліч, розвивалися в одному напрямку. Розмовляв із керівництвом - усі задоволені; сподіваюся, що ще викличуть.

Перспектива російських арбітрів проста - гарантій ніхто не дає, поки така ситуація. Я думаю, що це буде дуже складно, але вони працюють у цьому напрямку - можливо, щось і буде», - наводить джерело слова Карасьова.

Юрій Вишневський Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 20 травня 2024, 00:59 2

Головний тренер «Шахтаря» дав прес-конференцію після матчу з «Дніпром-1»

Коментарі