Арсенал – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч 1/32 фіналу Кубка Англії

Поєдинок відбудеться 7 січня о 18:30 за Києвом

7 січня на «Емірейтс» пройде матч 3-го раунду Кубка Англії, в якому «Арсенал» зустрінеться з «Ліверпулем». Поєдинок розпочнеться о 18:30 за київським часом.

Арсенал

Команда змогла відзначити Різдво на першому місці в турнірній таблиці - вдруге поспіль. Це при тому, що цього сезону додалося вже призабуте навантаження у вигляді Ліги чемпіонів. До речі, там чудово себе каноніри проявили себе, впевнено вигравши свою групу. А сезон починався з трофею - червоно-білі виграли серію післяматчевих пенальті у Манчестер Сіті та виграли Суперкубок. Але все не так гладко і очевидно. Ще восени стався виліт із Кубка Ліги після 1:3 із Вест Хемом. Та й у АПЛ були у грудні досить посередні поєдинки: 0:1 з Астон Віллою, лише 1:1 на Енфілді з Ліверпулем, коли явно намагалися просто не програти у поєдинку з головним конкурентом. Нарешті після цього поступилися вдома Вест Хему. А потім програли і Фулхему, скотившись через це на четверту позицію. Пауза у чемпіонаті дуже вчасна, але у кубку вкрай складні гості...

Ліверпуль

Клуб провів непростий сезон 202/2023 - фактично без титулів та за межами топ-4 у Прем'єр-Лізі. Але зараз підопічні Юргена Клоппа дуже гарні, і встигають досягати успіхів практично у всіх турнірах, у яких беруть участь. Мерсисайдці змогли пробитися до плей-оф Ліги Європи і вже стали півфіналістами Кубка Ліги - але в обох цих турнірах німецький менеджер активно використовує резервістів. Основа ж переважно зосередилася на АПЛ. Очевидно, що завдання тут стояло піднятися в АПЛ, і її червоні змогли перевершити з головою. Адже вони досягли того, що перше коло закінчили на вершині, скориставшись черговою вже осічкою канонірів. Ньюкасл, точніше, Дубравка у воротах, намагався зіпсувати після цього настрій, але у підсумку Салах та компанія виграли 4:2.

Статистика особистих зустрічей

Минулого року обидва рази гранди видали результативні нічиї, 2:2 та 1:1.

Прогноз

Букмекерські контори лояльніші до канонірів, що грають удома. Але червоні цілком здатні їм не програти в основний час (коефіцієнт - 1,98).

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 22 травня 2024, 23:54 56

Адемола Лукман зробив хет-трик у фіналі

Коментарі