Стала відома сума, в яку Шахтарю обійдуться зимові збори у Туреччині

Незважаючи на «мертвий сезон», готелі Антальї планують пристойно підзаробити

20 грудня «Шахтар» повідомив про відхід у відпустку футболістів першої команди, а також про те, що в січні 2024-го «гірники» проведуть звичні для цього періоду року тренувальні збори в Туреччині.

Президент Асоціації спортивного туризму Туреччини Аріф Гезоглу розповів, що цієї зими лише Анталья прийме 1200 професійних та аматорських футбольних команд.

Функціонер розповів і про деякі подробиці цінової політики, яка існує для різних футбольних клубів у турецьких готелях. Зокрема, Гезоглу назвав суму, в яку зимові тренувальні збори обійдуться чемпіону України «Шахтарю».

«Порядок цифр різний. У готелях Кунду йдеться про 50 євро, у Белеку ціна становить 150 євро (очевидно, за день за одну особу). Тут також враховуються бюджети команд. Аматорська команда платить у середньому 25 тисяч євро, а топ-клуб України «Шахтар» зробив замовлення на 250 тисяч євро», - цитує Гезоглу Sport.ua із посиланням на Turizm Gazetesi.

Зазначимо, що у «Шахтарі» ще офіційно не повідомили, де та як базуватиметься під час проведення зимових тренувальних зборів перша команда, а також не розкрили календар спарингів підопічних Маріно Пушича.

Олексій Сливченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 вересня 2024, 09:22 67

Кияни повертаються до виступів в УПЛ після кваліфікації ЛЧ

Коментарі