Карлос МОЙЯ: «Думаю, що ми побачимо найкращу версію Надаля навесні»

Тренер іспанця не здивується, якщо це станеться раніше

Тренер Рафаеля Надаля Карлос Мойя вважає, що ми побачимо «найкращу версію» Рафаеля Надаля приблизно в березні або квітні, і вважає, що йому знадобиться близько 10 матчів, «щоб набути впевненості».

«Я дуже задоволений його виступом, особливо якщо врахувати обставини. Я не міг просити більшого, ніж те, що сталося проти Домініка Тіма.

Завжди є дрібниці, які потрібно поліпшити, але поступово все стане на свої місця. Рівень був дуже хорошим, можливо, навіть кращим, ніж ми очікували. Тепер нам потрібно продовжувати розвиватися і прогресувати матч за матчем.

Я думаю, що ми побачимо його найкращу версію навесні, приблизно в березні або квітні. Йому знадобиться близько десяти матчів, щоб набути впевненості, повернути свій ритм. Я знаю, що він повернеться на свій найкращий рівень. З Рафою можна очікувати чого завгодно, адже це Рафа.

Ідея полягає в тому, щоб бути на 100% готовим до Ролан Гаррос. Можливо, це станеться раніше, можливо, цього тижня (сміється). З Рафою ніколи не знаєш. Він черпає свою магію невідомо звідки, тому він і є Рафа», - сказав Мойя.

Володимир Клепач Джерело: Tennis365
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 09 травня 2024, 17:16 2

Хороший шанс для Еліни взяти реванш за давні поразки