Шахіст-зрадник карякін розповів, як потрапив у ДТП на Херсонщині

Гросмейстер, який активно підтримує війну, зламав собі кілька ребер

Народжений у Криму шаховий гросмейстер сєр-гєй карякін, який зрадив рідну країну та в 2009 році прийняв російське громадянство, а зараз є затятим прихильником розв'язаної війни проти України, розповів історію про те, як потрапив у серйозну ДТП, перебуваючи в так званій «зоні СВО», як на болотах називають тимчасово окуповані українські території.

«Я буваю в зоні СВО приблизно раз на місяць, а одна поїздка нещодавно склалася дуже невдало. Ми в листопаді везли гуманітарну допомогу нашим бійцям та потрапили у дуже серйозну ДТП. Я був зі своїми друзями, машина кілька разів перекинулася, але, дякувати Богу, всі залишилися живі. Я, щоправда, зламав кілька ребер.

Це сталося на Херсонщині. Ми полетіли в кювет та перекинулися. Ми були на позашляховику, який тепер практично не підлягає відновленню. Я нікого в цьому не звинувачую, адже водій завжди несе відповідальність за тих, хто поряд. Отже, мені треба було бути якось обережнішим», - розповів карякін в інтерв'ю пропагандистському інформагентству «Р-Спорт».

Юрій Вишневський Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 09 травня 2024, 07:18 7

Мадридський клуб обіграв мюнхенців та вийшов у фінал Ліги чемпіонів 2023/24

Коментарі