Легенда Арсенала відреагував на гол Вест Гема, де помилився Зінченко

Тьєррі Анрі – про перший пропущений м'яч

Вчора, 28 грудня 2023 року, відбувся матч 19-го туру Англійської Прем'єр-ліги між лондонськими «Арсеналом» та «Вест Гемом». Гра закінчилася з рахунком 2:0 на користь гостьової команди.

Український захисник «канонірів» Олександр Зінченко вийшов на поле у стартовому складі, але відіграв всього 64 хвилини. Помилка українця та бразильця Габріеля у власному штрафному майданчику призвела до першого забитого м'яча у ворота «Арсенала».

На думку багатьох вболівальників, м'яч перед передачею на Соучека залишив межі поля, але головний рефері матчу Майкл Олівер після консультації з арбітрами VAR вирішив зарахувати взяття воріт.

Легендарний нападник «Арсенала» Тьєррі Анрі прокоментував цей епізод.

«Це вже вдруге в цьому сезоні у ворота «Арсенала» зараховують подібне взяття воріт. В цьому епізоді дійсно спірний гол, оскільки арбітри не мали повного огляду ситуації. Потрібна камера над м'ячем, щоб можна було побачити, чи він дійсно покинув поле, скоро уже 2024 рік, а в АПЛ цього досі немає. Без камери неможливо точно оцінити ситуацію», - сказав Анрі.

«Арсенал» втратив лідерство в турнірній таблиці АПЛ та тепер відстає від «Ліверпуля» на два очки, посідаючи другу сходинку.

Дмитро Олійник Джерело: The Sun
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 16 травня 2024, 23:46 4

Бій за титул абсолютного чемпіона світу відбудеться в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія)

Коментарі