Дмитро СОСНОВСЬКИЙ: «Хижняк виступить у січні в Дебрецені»

Тренер збірної – про збір у Тисовці

Чоловіча збірна України з боксу завершила поточний рік спільними тренуваннями на зборі в Тисовці. Головний тренер збірної України Дмитро Сосновський ексклюзивно для Sport.ua розповів, чи залишився він задоволений цим етапом підготовки на Львівщині:

- На цьому відрізку на шляху до олімпійського Парижа не була запланована робота в рингу. Зосередилися на загальнофізичній та спеціальній підготовці. А ось на наступному зборі, в січні 2024 року в Конча-Заспі, вже будемо удосконалювати боксерські навички, бо на черзі - престижний міжнародний турнір в угорському Дебрецені.

Що ж до збору в Тисовці, то все було добре організовано. На жаль, через пошкодження не зміг приїхати один із провідних українських боксерів - призер чемпіонатів світу та Європи Дмитро Замотаєв.

А от капітан та лідер збірної Олександр Хижняк після перемоги влітку на Європейських іграх в Польщі й здобуття олімпійської ліцензії лише зараз опинився в розташуванні головної команди країни. Відчувається, що він скучив за боксом, і тому з піднесеним настроєм готувався в Карпатах. Для наших уболівальників повідомлю, що в січні Олександр виступить на престижному міжнародному турнірі в угорському Дебрецені. До речі, на попередньому Хижняк провів п'ять боїв та став переможцем. Сподіваюся, що й у січні в нього буде достатньо змагальної практики. Докладаємо зусиль, щоб Хижняк і навесні мав змогу продемонструвати свою майстерність та підійшов до Олімпіади в Парижі у всеозброєнні.

Юрій Вишневський Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 08 травня 2024, 08:07 0

Раніше цим поясом володів Джермалл Чарло