ДАНИЛІВ: «В січні перший іспит на шляху до Олімпіади – турнір в Дебрецені»

Тренер жіночої збірної розповів про плани підготовки

В Тисовці проходив збір жіночої збірної України з боксу. Головний тренер жіночої збірної України Сергій Данилів ексклюзивно для Sport.ua поділився враженнями про перебування боксерок на Львівщині:

«Основна увага приділялася загальнофізичній та спеціальній підготовці, хоча не забували й про техніко-тактичні напрацювання. На цьому завершальному в поточному році зборі були задіяні 24 атлетки - найсильніші в своїх вагових категоріях за підсумками листопадового чемпіонату України в Львові. На жаль, травми перешкодили приїхати Тетяні Коб та Марії Бові, яких замінили Наталя Мерінова та Анастасія Коваленко.

Все, що планували в Тисовці я зі своїми помічниками Андрієм Мальованим та Олексієм Шевченком, виконали. Єдине, що не ризикнули, так це поставити підопічних на лижі, аби уникнути пошкоджень, хоча зараз в Карпатах багато снігу.

На початку січня наступного року в Конча-Заспі відбудеться черговий етап підготовки на шляху до олімпійського Парижу, за підсумками якого визначиться склад жіночої збірної України, яка візьме участь в престижному міжнародному турнірі в Дебрецені (Угорщина)».

Олег Дідух Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 11 травня 2024, 00:14 7

«Реал» зіграє з «Боруссією» 1 червня у фіналі головного єврокубка