Георгій СУДАКОВ: «Шахтар уміє тримати марку і продавати гравців»

Хавбек «Шахтаря» – про своє майбутнє

Півзахисник «Шахтаря» Георгій Судаков прокоментував чутки про свій можливий перехід у великий європейський клуб уже цієї зими:

- Чутки про твій можливий трансфер тобі не заважають?
- Взагалі жодних проблем. На мене це не впливає. Так, точаться якісь розмови, представники клубів спілкуються, але я добре знаю одне - моє завдання грати у футбол і досягати результату.

- Пишуть про «Ювентус» і «Челсі», «Барселону» і «Арсенал». Як ти вважаєш, може краще почати з умовного «Брайтона»?
- Важко сказати. Дійсно, приклад Віктора Циганкова та Артема Довбика дуже показовий. Вони перейшли начебто в середню команду, тепер вона лідирує в чемпіонаті Іспанії, а наших хлопців уже хочуть запросити провідні клуби Європи.

Можливо, потрібен саме такий трамплін, хоча історія Михайла Мудрика теж показова. Ми добре знали, яким він поїхав у «Челсі», а тепер бачимо, яким він став. Можу про це судити з тренувань і матчів за збірну. Мудрик пройшов адаптацію і вийшов на новий рівень у такому клубі.

Я знаю одне - все буде вирішуватися спільно з моїм клубом. Я дуже поважаю інтереси «Шахтаря», який вміє тримати марку і продавати гравців, поважаю президента клубу та інших керівників, і впевнений, що вони так само бажають мені успіхів.

Олег Дідух Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 жовтня 2024, 20:53 6

На Артема Довбика чекає чергова зміна тренера

Коментарі