ОФІЦІЙНО. Шевченко – єдиний кандидат на посаду голови УАФ

Кандидатура легендарного футболіста та екстренера отримала законне затвердження

Відбулося засідання реєстраційної комісії для встановлення повноважень делегатів і кворуму позачергового XXVI Конгресу Української асоціації футболу.

Під час засідання встановлено, що всі постійні члени УАФ, які мають право висування кандидатів на посаду президента організації, надали протоколи засідань своїх керівних органів із цього питання. У всіх протоколах на посаду президента УАФ висунуто кандидатуру Андрія Миколайовича Шевченка.

Робоча група дійшла висновку, що кандидатура Шевченка відповідає вимогам і критеріям, встановленим Статутом УАФ для кандидатів на обрання президентом УАФ. Також від кандидата, згідно зі Статутом Української асоціації футболу, отримано письмову згоду на участь у виборах президента УАФ.

Таким чином, Андрій Шевченко є єдиним кандидатом для обрання на посаду президента УАФ на позачерговому XXVI Конгресі Української асоціації футболу, який заплановано на 25 січня 2024 року (початок - о 12:00).

Про результати засідань комісії та робочої групи повідомлено ФІФА та УЄФА, які постійно отримують інформацію про хід підготовки до Конгресу УАФ.

Раніше Sport.ua стало відомо, що 10 січня Андрій Шевченко приїде до Києва і визначиться з помічниками.

Юрій Остроумов Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 15:38 6

Український боксер переміг британця у битві за титул абсолютного чемпіона хевівейту

Коментарі