Гравець s1mple: «Я ніколи не катався Лос-Анджелесом самостійно»

Легендарний українець розповів історію про те, як переїхав на інший материк

Український гравець Олександр s1mple Костильов із кіберспортивного клубу NAVI розповів про те, як самостійно переїхав на інший материк, до іншої країни з іншою культурою.

«І ось я переїхав до США. Було дивно, тому що у всіх гравців були різні часові пояси, практики починалися о 2:00 або 3:00 дня. Команда грала два-три практики і годину спілкувалася, після чого я закінчував о сьомій чи восьмій вечора і починав стримити до п'ятої ранку.

А потім йшов їсти в Starbucks. І я ніколи не катався Лос-Анджелесом, я спілкувався з менеджером Liquid про те, як мені краще поводитися. Він навчав мене англійської, допомагав мені створити найкращий образ для себе та для організації. І тільки з ним я катався містом, і тому ніколи не був у популярних місцях. Мені здається, це важлива причина мого успіху», - розповів s1mple в інтерв'ю.

Українець узяв паузу у кар'єрі. s1mple, поки був у відпустці, не забував нову версію гри та проводив безліч стримів, в яких розповідав фішки та тонкощі гри. Також він змагався у іграх з іншими топ-гравцями.

Раніше s1mple оголосив, що взяв паузу у професійній кар'єрі.

Джерело Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 06:15 14

В Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) пройшло велике шоу боксу