Лідер NAVI s1mple розповів цікаву історію про процес навчання партнерів

Український кіберспортсмен згадав епізод із 2021 року

Український гравець Олександр s1mple Костильов кіберспортивного клубу NAVI розповів, як навчав партнерів по команді.

«Якось я почув історію, що на пракку хтось погано качав шину на B на Mirage, і ти просто поливав його брудом і казав, що сам туди встанеш. І ти йшов туди, вбивав усіх і казав: ось так треба грати на цій позиції! Це кумедна історія. Ти думаєш, що ти вчиш його чомусь, але все, що він згадує: він не s1mple, він не може так зробити. І це було великою проблемою у твоїй кар'єрі, тому що ти хотів, щоб усі були на твоєму рівні, але Shara та bondik не можуть бути s1mple!», - сказав інтерв'юер Thorin.

«Так. У нас був менеджер у команді, Ugin, він завжди мені казав, що тіммейти не можуть грати як я. І я завжди відповідав йому: ні, вони хоча б можуть спробувати грати краще! І він відповідав: ні, вони ніколи не зможуть так грати! І це було дуже важко усвідомити, тому що в NAVI у 2021 році, коли обговорювали помилки - всі були на одному рівні, ніхто не тильтував, всі намагалися виправити помилки. І я бачу, як вони стають кращими, я вірю в них, стаю впевненішим», - відповів s1mple в інтерв'ю.

Українець узяв паузу у кар'єрі. s1mple, поки був у відпустці, не забував нову версію гри та проводив безліч стрімів, в яких розповідав фішки та тонкощі гри. Також він змагався у іграх з іншими топ-гравцями.

Раніше s1mple оголосив, що взяв паузу у професійній кар'єрі.

Джерело Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 07:44 5

Український боксер став перший абсолютним чемпіоном хевівейту з часів Льюїса