«Не може завести двигун». 2 динамівці потрапили в бельгійський анти-топ

Сергій Сидорчук та Джастін Лонвейк – у збірній найгірших літніх трансферів чемпіонату Бельгії

Колишній капітан київського «Динамо» Сергій Сидорчук разом з півзахисником Джастіном Лонвейком потрапив до символічної збірної найгірших літніх трансферів чемпіонату Бельгії за версією місцевого видання Voetbal Nieuws.

Журналісти надали трансферу Сергія таку характеристику: «Незадовго до того, як трансферний ринок закрив свої двері, «Вестерло» з гордістю представив Сидорчука як нового опорника. Відтоді гравець збірної України безперервно виходив у стартовому складі, але не додав стабільності в півзахисті. Не може завести двигун».

Перехід Джастіна Лонвейка оцінили так: «Ряд придбань «Андерлехта» були майже приречені на провал. На жаль для Джеспера Фредберга, Лонвейк є одним із них. Маючи трохи більше півгодини ігрового часу (3 виходу на заміну), Джастін навіть не запам'ятався вболівальникам».

Сергій Сидорчук, вихованець «Динамо», в цьому сезоні провів 14 матчів в чемпіонаті Бельгії, відзначившись 1 забитим м'ячем. Джастін Лонвейк за «Андерлехт» відіграв усього 39 хвилин. Його контракт досі належить київському «Динамо».

Дмитро Вербинський Джерело: Voetbal Nieuws
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 травня 2024, 10:15 25

Sport.ua разом із GGBET анонсує головний поєдинок суперважкої вагової категорії в боксі за 25 років

Коментарі