Welcome Home. Фани Динамо написами на мінах підтримали колег із Загреба

Ультрас київського та загребського «Динамо» перебувають у дружніх відносинах

Ультрас київського «Динамо», які зараз у складі ЗСУ захищають східні та південні кордони України від віроломного вторгнення російських окупаційних військ, не забувають про футбольні справи.

Напередодні до мережі потрапила фотографія, на якій зафільмовані мінометні міни з написами підтримки від ультрас київського «Динамо» у бік колег із Загреба: «Welcome Home», «Bad Blue Boys», «Dynamo Kyiv Dinamo Zagreb», «Welcome Back Dragan».

Тим самим фанати київського клубу підтримали хорватських колег, які нещодавно були випущені з грецької в'язниці, де провели кілька місяців через участь у масових заворушеннях перед поєдинком проти АЕКа у серпні цього року, що мав відбутися у рамках кваліфікації Ліги чемпіонів.

Тоді в Греції поліція затримала понад сотню фанів «Динамо» Загреб, яких підозрювали у загибелі грецького вболівальника Міхаліса Кацуріса. Проте слідство встановило, що Кацуріса під час бійні між фанатами АЕКа та «Динамо» вбив його ж товариш - уболівальник афінського клубу. Після цього хорватські фанати були відпущені на волю, отримавши можливість повернутися на батьківщину.

Олексій Сливченко Джерело: Index.hr
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 11:20 6

Колишній нападник київського «Динамо» дав прогноз на бій українця проти Тайсона Ф'юрі

Коментарі