«Відрости яйця, мужик чи миша?» Макгрегор кинув виклик легендарному боксеру

Конор хоче провести поєдинок проти Менні Пак'яо

Іменита зірка UFC Конор Макгрегор кинув дуже зухвалий виклик легендарному боксеру Менні Пак'яо:

«Скажіть Менні відростити кілька яєць і побоксувати зі мною у ваговій категорії вище, ніж його. Чому б і ні? Це його вид спорту.

Якщо він хоче, щоб я опустився нижче за мою вагу, то повинен дозволити мені використовувати більше моєї зброї. Мені повинні дозволити удари ногами в такому разі переводити в партер. Це буде справедливо? Скажіть йому. Менні, ти мужик чи миша?», - заявив Конор.

Менні Пак'яо є єдиним в історії чемпіоном світу з боксу у 8 дивізіонах.

Пак'яо вже завершив професійну кар'єру, а Макгрегор не проводив поєдинки з 2021 року. В останньому бою проти Дастіна Пор'є ірландець отримав перелом ноги та взяв паузу у виступах.

Справа в тому, що Макгрегор дуже хоче якнайшвидше провести хоч якийсь бій, проте, за його словами, люди в UFC спеціально затримують його повернення.

Менні хоч і завершив професійну кар'єру, але незабаром візьме участь у показових боях. Макгрегор заявив, що саудівці готові заплатити велику суму грошей для того, щоб побачити його зустріч з Менні. Також ірландський боєць не розуміє, чому Френсіс Нганну (боєць UFC) зумів побитися з Тайсоном Ф'юрі, а він з Пак'яо не може (оскільки різні види спорту).

Зазначимо, що Конор Макгрегор був присутній на великому боксерському шоу в Саудівській Аравії 23 грудня, де головним поєдинком була зустріч Ентоні Джошуа та Отто Валліна.

Данііл Агарков Джерело: Boxing Scene
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 травня 2024, 13:46 6

В Ер-Ріяді зібралося багато відомих боксерів

Коментарі