ОФІЦІЙНО. Чорноморець залишився без віцепрезидента

Володимир Генінсон покинув одеський клуб

Віцепрезидент одеського «Чорноморця» Володимир Генінсон покинув клуб. Про це він повідомив у своєму Facebook. Також функціонер підбив підсумки своєї роботи з «моряками»:

«Рано чи пізно будь-яка подорож закінчується. Захоплююча, яскрава, насичена різноманітними подіями. І настає час подякувати і розпочати новий розділ в книзі життя.

Це були не просто два роки роботи в «Чорноморці». Ми стали ближче, рідніше. Разом пройшли цей шлях попри всі труднощі. В грудні 2021 (це було немов в минулому житті, в іншому світі, коли над нами літала цивільна авіація, а не це все) ми приймали, якщо бути відвертими, фарм-клуб. А до кінця року, за якісь три тижні створили амбітний проект з новим старим тренером, новими обличчями, справжніми лідерами, які сьогодні запалюють по всьому світу.

Але клята війна зламала всі плани. 27 лютого 2022 ми мали повернути футбол в Одесу. 25 тисяч квитків на гру з «Маріуполем» ми продали за кілька днів, Проте всі наші ідеї стали історією. Так і не отримавши реалізацію в реальному житті.

Літо-2022. І ми знову за 3 тижні створюємо команду. Але умови вже інші, світ змінився, футбольна Україна змінилась. Вийшло, звісно, не так, як ми хотіли. Команда закінчує перше коле з 11 очками, 10 забитими мʼячами, внизу турнірної таблиці. Зимову перерву ми проводимо з користю - вдала трансферна кампанія, потужна тренерська робота дають результати.

«Чорноморець» у другому колі за грою та набраними очками - одна з кращих команд ліги. Все частіше «моряки» демонструють футбол нашої мрії. Ті, хто полюбляє без особливих приводів критикувати команду, передивіться матчі з «Шахтарем», «Кривбасом», «Динамо». В підсумку - ми в десятці. Хоча в нас майже ніхто не вірив.

Літо-2023, знову важка робота по збору боєздатної команди. Нагадаю: це все відбувається в умовах воєнного стану, під звуки сирен, літаючих ракет та вибухів. Все одно вдається підсилити команду за рахунок вільних агентів. Сильних вільних агентів, підкреслю.

«Чорноморець» в першій половині першого кола - команда, що постійне веде боротьбу за топ-3. Так, далеко не найдовша лава запасних, інші обставини не дали закріпитися в групі лідерів. Але до зимової перерви ми підходимо з високо піднятою головою та в якості півфіналістів Кубку

За два роки 4 рази створювали, навіть перезапускали команду. 27 нових гравців, 15 легіонерів, 68 офіційних пропозицій, 172 відібраних гравців, понад 500 проаналізованих футболістів.

З величезною вдячністю згадую час, що провів поряд з Романом Йосиповичем. Це людина, яка не може існувати без футболу. Гра ні на хвилину не залишає його думки. Я ніколи не бачив, щоб обізнаний, освічений фахівець навіть вільний час витрачав на перегляд матчів і тренування. Тренер допоміг мені по-іншому подивитися на футбол. Я вдячний вам, Романе Йосиповичу, що ви поділилися своїм світоглядом на улюблену гру. Ці знання безцінні!»

На зимову перерву «Чорноморець» пішов на 8-му місці в турнірній таблиці, набравши 22 очки в 16 турах чемпіонату України.

Дмитро Вербинський Джерело: ФК Чорноморець
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 07:20 5

Олександр переміг британця за підсумками 12 раундів та став абсолютним чемпіоном світу

Коментарі