Оболонь спростувала факт отримання групової повістки на 25 осіб

Київський клуб виступив із офіційною заявою

22 грудня ведучий програми «ТаТоТаке» Михайло Співаковський повідомив, що цього тижня 25 гравцям «Оболоні» прийшли повістки від ТЦК.

Прес-служба київського клубу виступила з офіційною заявою щодо ситуації, в якій спростувала факт отримання групових повісток.

Офіційна заява Оболоні

Інформація що розповсюдилася у публічній площині, про те, що у ФК Оболонь Київ надійшла групова повістка на 25 людей від ТЦК, не відповідає дійсності.

Повідомляємо про те, що на даний момент жодному з гравців команди не надходила повістка.

ФК Оболонь Київ дотримується вимог законодавства та згідно постанови КМУ №1487 про порядок організації та введення військового обліку призовників, військовозобовʼязаних та резервістів наразі відбувається звірка військово-облікових даних військовозобовʼязаних працівників, призовників та резервістів.

ФК Оболонь Київ згідно постанови КМУ від 27 січня 2023 року №76 отримав статус критично важливого підприємства для функціонування економіки. Відповідно футболісти клубу, які є військовозобовʼязаними, отримали бронювання на період мобілізації.

ФК Оболонь Київ публічно просить не маніпулювати інформацією працівниками медіа. Подібні недостовірні заяви мають нести за собою відповідальність

Данііл Агарков Джерело: ФК Оболонь
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 03:43 8

Один із трьох суддів несправедливо віддав перемогу Тайсону Ф'юрі

Коментарі