Манчестер Сіті – клубний чемпіон світу 2023

Англійська команда знищила у фіналі бразильський «Флуміненсе»

Відбувся фінал клубного чемпіонату світу, в якому грали англійський «Манчестер Сіті» та бразильський «Флуміненсе». Перемогу в ньому здобули європейці з рахунком 4:0.

Вже на першій хвилині рахунок був відкритий. Не обійшлося без помилки Марсело, який невдало виносив з флангу, м'яч в опорній зоні підібрав Аке та прицільно пробив у лівий кут. Трохи не влучив, потрапив у стійку, зате воротар був відіграний, і Хуліан Альварес знущально добив м'яч у порожні ворота грудьми.

Getty Images/Global Images Ukraine

Не було схоже, що з'явиться якийсь фактор, через який «Флуміненсе» змінить хід гри. «Сіті» впевнено контролювали гру та в середині тайму забили ще раз зусиллями Фодена, якому допоміг захисник рикошетом.

В принципі, все стало в грі зрозуміло, але до закінчення залишалася ще година ігрового часу. Її гравці «Ман Сіті» використали максимально продуктивно, не надто напружуючись, але забивши ще два голи. Відзначилися ті ж дійові особи, але в зворотньому порядку - спершу Фоден замкнув фланговий пас, а пізніше аналогічну дію виконав Альварес.

Getty Images/Global Images Ukraine

4:0 - дуже впевнена перемога «Манчестер Сіті», команда виграла черговий трофей за рік, причому навіть без участі де Брюйне та Холанда. Можливо, підуть справи догори і в АПЛ.

Клубний чемпіонат світу-2023. Фінал.

«Манчестер Сіті» - «Флуміненсе» - 4:0

Марсело, 58

Альварес, 1, 88, Ніно, 27, аг, Фоден, 72

«Манчестер Сіті»: Едерсон - Вокер, Діаш, Стоунз (Гвардіол, 75), Аке (Нунеш, 82) - Льюїс, Родрі (Аканджі, 75)- Бернарду Сілва, Фоден, (Бобб, 82) Гріліш - Альварес.

Запас: Карсон, Ортега, Аллейн, Серхіо Гомес, Хемілтон, Ковачич, Філліпс, Сусохо8

«Флуміненсе»: Фабіо - Шав'єр, Ніно (Марлон, 75), Мело (Барбоса, 63), Марсело (Ліма, 63) - Андре, Мартінеллі - Ар'яс, Гансо (Александер, 63), Кено (Кеннеді, 46) - Кано

Запас: Ранжел, Еудес, Гойяно, Браз, Гуга, Гомес да Коста, Даніелзіньо, Тіаго Сантос, Кеннеді, Гонсалес.

Арбітр: Шимон Марчиняк (Польща).

Стадіон: «Король Абдулла» (Джидда, Саудівська Аравія).

МАНЧЕСТЕР СІТІ - ФЛУМІНЕНСЕ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 травня 2024, 09:08 5

«Атлетіко» Мадрид може оформити трансфер Андрія з «Реала»

Коментарі