Бетіс – Жирона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 21 грудня о 20:00 за Києвом

21 грудня на «Беніто Вільямарін» пройде матч 18-го туру Прімери Іспанії, в якому «Бетіс» зустрінеться з «Жироною». Поєдинок розпочнеться о 20:00 за київським часом.

Бетіс

Команда грає під керівництвом Пеллегріні не перший рік. Запрошуючи такого статусного і досвідченого фахівця, явно сподівалися кинути справжній виклик сусідові, Севільї. Усіх надій Інженер, мабуть, не виправдав, і до топ-4 країн (а отже, і до Ліги чемпіонів) огірків не повернув. Але одразу ж вивів нових підопічних у зону єврокубків і там і утримує. Ще й 2022-го року взяв Копа дель Рей. Загалом, зараз відбувається вже класичний для біло-зелених футбольний рік. У Лізі Європи іспанці, щоправда, виборювали вихід у плей-оф, і вирішальний матч з Рейнджерс був провалений. Поступившись вдома, іспанці вирушили тепер до Ліги конференцій. У Прімері дуже небагато поразок, але при цьому колектив зловживає нічиїми - так закінчувалася половина матчів. Ось і з Реалом Сосьєдад закінчили 0:0.

Жирона

Клуб досягає унікальних досягнень при тому, в яких умовах доводиться тренуватися та грати. У нього, незважаючи на включення до системи Манчестер Сіті, немає навіть повноцінної власної інфраструктури - доводиться орендувати. Більше того, зараз футболісти навіть митись не можуть на стадіоні! Втім, це через рекордну посуху в Каталонії, тож це розпорядження діє і на більш статусні та історичні колективи, Еспаньйол і навіть Барселону. Можливо, наявність в обоймі українців, Циганкова і Довбика, що виросли й не в таких умовах, допомагає жиронцям досягати успіхів у таких екстремальних умовах. Вони не просто лідирують у таблиці, але навіть перемогли 4:2 синьо-гранатових. А у понеділок спокійно впоралися з Алавесом. Зазначимо черговий гол Артема, який швидко відкрив рахунок.

Статистика особистих зустрічей

Сторони грають ще з часів Сегунди. Але у 10 крайніх поєдинках Жирона взяла лише 1 нічию.

Прогноз

Букмекерські контори вважають пару досить рівною. Але з урахуванням форми, показаної в останніх поєдинках, ставимо на гостей при форі 0 (коефіцієнт - 1,84).

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 02:02 0

Важливі події у всіх видах спорту спільно від Sport.ua та GGBET

Коментарі