Тимофій Полуян допоміг своєму клубу вийти до плей-оф Кубку ЄКВ

Грецький «А.О.N.S.Мілон» з українським догравальником за сумою двох матчів переміг німецький «СВД»

У ці дні проходять ігри-відповіді 1/8 фіналу Кубку ЄКВ з волейболу серед чоловіків. Український «Прометей» із Дніпра свою повторну зустріч із сербським «Партизаном» проведе завтра 21 грудня. Нагадаємо, що у першому поєдинку підопічні Андрія Левченка виграли 3:0.

А сьогодні з'явився привід порадіти за гравця національної збірної України догравальника Тимофія Полуяна, який цього сезону виступає за грецький «А.О.N.S.Мілон». У першій грі на майданчику суперників у Німеччині ця команда перемогла місцевий клуб «СВД» із рахунком 3:1. Тож у повторній зустрічі господарям треба було взяти бодай дві партії, щоби пройти далі в турнірі.

Результат протистояння став зрозумілим вже після третього сету. «А.О.N.S.Мілон» повів 2:1 і інші партії вже особливого значення не мали. До речі, виконавши завдання та набравши 9 очок, Полуян присів на лаву запасних і далі лише спостерігав за діями партнерів.

Щодо підсумку цього матчу, то німецькі волейболісти виграли 3:2, але до плей-оф вийшов «А.О.N.S.Мілон».

Кубок ЄКВ з волейболу. Чоловіки
1/8 фіналу. Другий матч. 20 грудня
Неа-Смірні (Греція)
«А.О.N.S. Мілон» (Неа-Смірні) - «СВД» (Дюрен, Німеччина)

2:3 (25:20, 23:25, 26:24, 16:25, 13:15)
Перший матч - 3:1

До плей-оф Кубку ЄКВ також вийшли турецькі клуби «Фенербахче» та «Аркас», французький «Нант» та іспанський «Ріо Дуеро». Ще три команди визначаться завтра.

Ігор Заржицький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 червня 2024, 20:10 8

Відомий агент незадоволений грою Луніна і Зінченка