Ольга РАКІЦЬКА: «Зараз основна допомога від Ярослава йде на ЗСУ»

Дружина захисника «Шахтаря» розповіла про допомогу чоловіка армії

Дружина захисника донецького «Шахтаря» Ярослава Ракіцького Ольга розповіла про те, як її чоловік допомагає Збройним силам України.

‒ Як у родині сприймали критику Ярослава в попередні роки?

‒ Так, це правда, що критики було багато. З одного боку, вже імунітет певний виробився, а з іншого боку - неприємно, коли йде порожня та необґрунтована критика. Не можу сказати, що нас це не зачіпає, але ми навчилися з цим жити. Тим більше, основні закиди - абсолютно безпідставні. Хто близько знає Ярослава, той завжди нам говорив: «Ох, як же все це, про що говорять, відрізняється від того, що є насправді!» Просто Ярослав - він такий, що не любить дарма балакати, не вважає за потрібне на все відповідати.

Я від себе скажу, що Ярослав - це людина з великим серцем. Близькі люди знають, скільки він зробив для людей ще до війни, і скільки допомагав і дитбудинкам, і багатодітним сім'ям, і допомагав рятувати життя людям. А зараз основна допомога йде на ЗСУ. Я не буду називати конкретні цифри, але це дуже багато. Ярослав ніколи не афішує благодійність і про це не говорить. Це для нього як саме собою. Але як тільки він відбувся як футболіст, завжди допомагав і допомагає людям, - сказала Ракіцька.

Сергій Рип'юк Джерело: Український футбол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 травня 2024, 06:31 7

Бій за титул абсолютного чемпіона світу відбудеться в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія)