Щоб не псувати стосунки. Інтернасьонал переговорить з Шахтарем щодо Вітао

Раніше у ЗМІ повідомлялося, що «колорадос» хочуть підписати центрбека вільним агентом

Бразильський «Інтернасьонал» продовжує зберігати інтерес до підписання повноцінного контракту із центрбеком Вітао, який наразі виступає за команду, скориставшись Annexe 7 ФІФА та залишивши «Шахтар» в односторонньому порядку.

Тимчасова трудова угода Вітао з «Інтернасьоналом» закінчується 30 червня 2024 року, і цього ж дня у футболіста завершується контракт із «гірниками».

«Інтернасьонал» вже кілька місяців веде переговори з центрбеком щодо підписання повноцінного контракту, але бразильський клуб хоче переговорити з цього приводу і з «Шахтарем», аби підтвердити це рішення.

Повідомляється, що «колорадос» перебувають у гарних стосунках із «Шахтарем» ще з 2013 року, коли «гірники» підписали у бразильському клубі хавбека Фреда. З того часу між клубами відбулося ще кілька трансферів - зокрема, Алана Патріка, Тайсона та Вінісіуса Тобіаса.

Напередодні повідомлялося, що найближчим часом спробу підписати Вітао має намір зробити «Бетіс», який готовий заплатити за центрбека «Шахтарю» від 3 до 5 мільйонів євро, але цю угоду має намір заблокувати «Інтернасьонал».

Олексій Сливченко Джерело: Portal do Colorado
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 06:15 14

В Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) пройшло велике шоу боксу

Коментарі