Чемпіонка US Open 2019 розповіла, коли повернеться на корт

Б'янка Андреєску щонайменше до березня виступати не буде

Чемпіонка Відкритого чемпіонату США 2019 року Б'янка Андреєску заявила, що сподівається представляти Канаду на Олімпійських іграх у Парижі наступного року, але виключила участь у Відкритому чемпіонаті Австралії наступного місяця, оскільки продовжує відновлюватися після травми спини.

Зазначимо, що Андрееску вибула через стресовий перелом у спині й не грала відтоді, як програла італійці Камілі Джорджі у своєму стартовому матчі на Відкритому чемпіонаті Канади в серпні.

«На жаль, мене не буде на Australian Open. Зараз я розглядаю можливість (повернення) після Відкритого чемпіонату Австралії або американського туру, тож Індіан-Веллс... можливо.

Я дуже близька до повернення, але зараз я все ще займаюся своєю травмою спини. З кожним днем мені стає все краще, і я роблю все можливе, щоб якнайшвидше відновитися, але все це вимагає часу.

Я чекаю 2024-го з великою впевненістю.

Я дуже сумую за грою і за тим, як дівчата виграють Кубок Біллі Джин... Я б дуже хотіла бути там. Травми - це просто відстій.

Наступного року мені доведеться добряче попрацювати, щоб потрапити на Олімпіаду в Парижі, але я завжди хотіла зіграти на цьому турнірі, тому сподіваюся, що це буде достатньою мотивацією, щоб виграти якомога більше.

Просто відстійно, що я пережила стільки травм», - сказала Андреєску.

Володимир Клепач Джерело: Reuters
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 травня 2024, 10:09 42

Про це розповів український журналіст Володимир Звєров