Віце-президент УАФ Костюченко: «23 організації висунули Шевченка»

Поки що є лише один кандидат

Віце-президент УАФ Вадим Костюченко спростував інформацію про те, що має намір брати участь у виборах президента Асоціації, які заплановані на 25 січня.

Все йде до того, що єдиним кандидатом буде Андрій Шевченко.

«Давайте відразу розставимо акценти: кандидатів на обрання в президенти УАФ згідно зі статутом організації мають право висувати лише постійні члени - це 25 регіональних асоціацій, а також УПЛ та ПФЛ. Ніхто - ні самі кандидати, ні органи державної влади, ні будь-які інші організації - не має такого права та можливостей. Таке право, повторюся, є виключно у членів УАФ.

Що стосується особисто мене. За рішенням Виконкому УАФ я маю забезпечити підготовку й проведення позачергового конгресу відповідно до статутних документів УАФ, УЄФА та ФІФА. Жодних планів щодо участі у виборах президента УАФ у мене не було, і з такою пропозицією до мене не зверталися ті члени УАФ, яки мають право висувати кандидатів на цю посаду.

Щодо поточної ситуації, то в мене є інформація, що вже 23 організації провели засідання своїх керівних органів, на яких проголосували за те, щоб кандидатом на посаду президента УАФ став Андрій Миколайович Шевченко. Наразі ми очікуємо в УАФ оригінали, що підтверджують такі рішення, для офіційної реєстрації», - сказав Костюченко.

Іван Зінченко Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 23 травня 2024, 17:06 4

Промоутер британця побачив перемогу свого боксера