«Готовий грати на уколах». Коноплянка розповів про ситуацію зі здоров'ям

Український вінгер ЧФР Клуж прокоментував скандальне інтерв'ю президента клубу

Український вінгер ЧФР Клуж Євген Коноплянка прокоментував скандальне інтерв'ю президента румунського клубу.

- Те, що сказав президент [Нелу Варга] в інтерв'ю - це потрібно ще уточнити, чи говорив він це. Я чекаю з ним зустрічі чи як мінімум розмови, але можу прояснити ситуацію щодо моїх травм, тому що краще її знати ніхто не може. Не було такого, що перед кожною грою я йшов з поля. Коли я був у гарній формі на тренуваннях і тренер робив мені компліменти, то навіть після цього він мене не награвав. Тому те, що сказав президент - неправда.

Якби я знав, що зіграю з перших хвилин, але є якийсь забій - то був би готовий колоти знеболювальні, пити таблетки. Щоб тільки вийти в стартовому складі. Але, на жаль, тренер [Андреа Мандорліні] жодного разу не награвав мене у складі, хоча одного разу говорив, що поставить з перших хвилин. Коли справа доходила до гри, він не стримував свого слова. Навіть не випускав на заміну. Так тривало багато ігор. Це стосується звичайної поваги. Але цей тренер у житті про це не чув. Тільки згодом якийсь час у мене було пару травм, через одну з яких я пропустив місяць - це надрив ікри. На жаль, у нашій справі ми не застраховані від травм, але до цього я тренувався. І був готовий.

Але ви собі можете уявити, коли кажуть, що ти клубу потрібен, я сам знаходжусь у хорошій формі на тренуванні, а тренер мене залишає на лавці без пояснень. Був момент, коли я виходжу проти «Адана Демірспора» на 15 хвилин - все досить непогано було. Після цієї гри матч проти «Стяуа» - і я просто поза заявкою. На наступну гру також. Як будь-який гравець себе може проявити, коли йому не дали провести жодного матчу з перших хвилин?

Багато залишається питань. Але те, що бачу я - то це президент на мене ставку зробив, але не запитав у тренера, чи підходжу я йому під схему, чи потрібний я взагалі йому. Щоб ставка президента зіграла, то потрібно футболісту давати ігровий час. Тоді можна вже робити якісь висновки про форму.

- Чи допомагав клуб у відновленні після пошкоджень?

- Щодо відновлення, то проходило все за планом, процедури, як належить.

- Які ваші подальші плани у цій ситуації?

- Подальші плани можна будувати лише тоді, коли ця ситуація вирішиться.

Дмитро Вербинський Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 13 травня 2024, 11:25 3

Володимир Продивус поновився на посаді

Коментарі