Манчестер Юнайтед – Баварія. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 12 грудня о 22:00 за Києвом

12 грудня на «Олд Траффорд» пройде матч 6-го туру Ліги чемпіонів, у якому «Манчестер Юнайтед» зустрінеться з «Баварією». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Манчестер Юнайтед

Клуб провалився не лише на євроарені. Червоні дияволи взагалі украй невдало проводять нинішній сезон, особливо на контрасті з попереднім. Особливо явно це проявилося в Кубку Ліги: на початку року фінальний поєдинок виграли у Ньюкасла, але восени сорокам там же розгромно програли. В АПЛ теж вистачає осічок (у тому числі, знову ж таки, і чорно-білим), що вилилося у відставання від топ-4. Ну, а в Лізі чемпіонів фаворит квартету виграв лише один поєдинок, вдома з Копенгагеном, і то завдяки Онана, що відбив пенальті в доданий час. Але в решті поєдинків і Андре допускав відверті невдачі (чого стоять голи, що забивав Зієш у 5-му турі, просто пробиваючи зі штрафних по центру воріт), і його підопічні додали до перемоги над данцями лише 3:3 із Галатасараєм. Так, шанси на плей-оф є, якщо конкуренти у паралельному поєдинку зіграють унічию. Але й самим треба лише перемагати.

Баварія

Команда отримала тренером Тухеля в середині весни якраз для порятунку сезону. Але Томасу просто пощастило: срібну салатницю йому просто подарувала дортмундська Боруссія в останньому турі. Але вже тоді він встиг програти і у Лізі чемпіонів, і у кубку Німеччини. Після літніх канікул, навіть придбавши забивного Кейна, Зірка Півдня вже встигла кілька разів зганьбитися (0:3 з РБ Лейпциг у Суперкубку, 1:2 із Саарбрюккеном у кубку), і просто втратити чимало очок у Бундеслізі. І лише у Лізі чемпіонів рекордмайстери показують стовідсотковий результат. І лише в 5-му турі, все вирішивши для себе в плані виходу до плей-оф, німці обмежилися нульовою нічиєю.

Статистика особистих зустрічей

Звичайно ж, усі пам'ятають великий фінал із камбеком МЮ. Але і 2010-го, і 2014-го, Баварія добивалася нехай і непростих, але проходів англійців.

Прогноз

Букмекерські контори вважають шанси практично рівними. Але зараз одні не можуть особливо показати щось, а інші не хочуть, тож чекаємо тотал менше 3,0 голів (коефіцієнт - 1,85).

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 28 вересня 2024, 07:47 1

Дерек впевнений у перемозі Олександра

Коментарі