Володимир ПЯТЕНКО: «Проти болгарок будемо грати тільки на перемогу»

Тренер жіночої збірної України прокоментував результати жеребкування

Відбулося жеребкування стикових матчів Ліги націй з футболу серед жіночих збірних. В боротьбі за збереження «прописки» в Лізі В українки двічі поміряються силами з болгарками.

Виконувач обов'язків головного тренера жіночої збірної України Володимир Пятенко ексклюзивно для Sport.ua прокоментував результати жеребкування:

- Детальний збір інформації про болгарок ще попереду. Зараз зосередилися на вивченні логістичних питань, адже бажано перед цими лютневими поєдинками провести збір. Оскільки перший матч відбудеться в Болгарії, то оптимальний варіант для продуктивної підготовки - сусідня Туреччина, де погодні умови дозволять тренуватися на полях з трав'яним газоном. Це важливо тому, що в моїх підопічних будуть проблеми з ігровою практикою, адже чемпіонат України в вищій лізі розпочнеться лише в середині березня. Також поки що невідомо, в якій країни українки проведуть домашній матч з болгарками.

Все ж, як би там не було, те, що ми гратимемо на перемогу - гарантую. Ба більше, сподіваюся, що до поєдинків з болгарками встигнуть відновитися після травм ті футболістки, які не змогли допомогти в останніх матчах Ліги націй з Польщею та Сербією, зокрема, Ольга Овдійчук з турецького «Фомгета».

Поєдинки жіночих збірних України та Болгарії відбудуться в період з 21 по 28 лютого 2024 року.

Раніше у центрі ліцензування тренерів УАФ пройшла перепідготовка фахівців, серед яких був тренер жіночої збірної України Володимир Пятенко.

Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 17 травня 2024, 07:00 1

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії

Коментарі