ЧС з гандболу серед жінок. Збірна України поступилася й Аргентині

На чемпіонаті світу українки посіли останнє місце в групі на другому етапі

До цього матчу в своїй групі збірна України програла чотири гри і вже давно втратила шанси на вхід в чвертьфінал. Лишалася тільки можливість грюкнути дверима та зайняти п'яте місце, обігравши Аргентину, яка теж поступилася у всіх своїх матчах.

Проте невдахами очної зустрічі стали саме українки. Аргентина перехопила ініціативу, вирвалася вперед і постійно вела з розривом у два-три м'ячі. Ситуацію вдалося трохи виправити наприкінці першого тайму, але тоді просто розрив став занадто великим і його вийшло скоротити до тих же мінус двох.

ФГУ

В другому таймі картина не помінялася. Часто в «синьо-жовтих» відбувалися двохвилинні вилучення, а гравчиня суперниць Каво спіймала кураж і не давала нашим навіть шансу наздогнати. В цьому їй допомагала голкіпер Аргентини.

В нас варто відзначити Коновалову, яка досить вдало атакувала зліва, проте цих старань було замало.

25:20 - чемпіонат світу для українок закінчився.

Чемпіонат світу. Другий етап

Аргентина - Україна - 25:20 (13:11, 12:9)

Аргентина: Боно (4), Бродськи, Далле, Леаретта, Ріваднейра (1), Гавілан, Гандульфо, Гарсія (2), Каво (6), Кампільї (3), Каррату, Касасола (4), Ніньйо, Піццо (5), Розалес, Ромеро.

Україна: Балог, Гладун, Салтанюк, Маркевич (1), Соскида, Андрійчук (3), Прокоп'як, Поляк (1), Когуч, Смбатян (3), Дяченко, Козак, Шукаль (3), Компанієць, Коновалова (6), Колодюк (2), Науменко (1).

«Арена Північ» (Фредеріксгавн, Данія)

АРГЕНТИНА - УКРАЇНА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 травня 2024, 00:19 1

Дерек прокоментував майбутній поєдинок Олександра та Тайсона Ф'юрі

Коментарі