Шахтар виходить на ринок Саудівської Аравії: чекаємо трансферів і спарингів

Цікава інформація від авторитетного видання Bloomberg

Чемпіон України «Шахтар» має намір вийти на ринок Саудівської Аравії, аби отримати фінансову підтримку, котра так необхідна для повноцінного подальшого функціонування клубу.

Генеральний директор «гірників» Сергій Палкін залучив спортивну консультаційну фірму LTT Sports, що знаходиться у Женеві і має також представництво в Джидді - другому за чисельністю населення місті Саудівської Аравії, для обговорення угод з клубами Саудівської про-ліги, включаючи «Аль-Таавун».

Мета «Шахтаря» полягає в тому, щоб підписати вигідні трансфери гравців та організувати виставкові матчі у країні Перської затоки в наступному сезоні.

«Ми йдемо на цей ринок, оскільки ми зрозуміли, що Саудівська Аравія має багато грошей і що вона скоро прийме чемпіонат світу. Я вважаю, що ми маємо брати участь у цьому процесі», - заявив Палкін.

Палкін відмовився назвати будь-які інші потенційні клуби-партнери, окрім «Аль-Таавуна», який наразі ділить третє-четверте місця у Саудівській про-лізі, що складається з 18 команд, але додав, що він також прагне налагодити зв'язки з академіями гравців.

Раніше в «Шахтарі» заявляли, що через війну, а також позицію ФІФА, втратили 15 футболістів, частину з яких у клубі планували вигідно продати.

Олексій Сливченко Джерело: Bloomberg
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 06:15 13

В Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) пройшло велике шоу боксу

Коментарі