Тренер Миная: «Ми хотіли зіграти з Динамо, а в них бажання не було»

Желько Любенович прокоментував скандальну історію з переносом матчу

Головний тренер «Миная» Желько Любенович прокоментував скандальну історію з переносом матчу проти київського «Динамо».

- Днями президент київського «Динамо» Ігор Суркіс фактично звинуватив «Минай» у поганій організації, через яку і не вдалося дограти матч 16-го туру між Вашою командою та динамівцями.

- Ми хотіли грати. Натомість у динамівців, склалося таке враження, якось геть не було бажання грати, як тільки з'явився варіант з відміною поєдинку. Вони кудись дуже поспішали.

- Якщо можна, конкретніше.

- Щойно завершилась тривога, не пройшло й п'яти хвилин, мої гравці вже розминались. Ми ходили в роздягальню до «Динамо», просили їх повернутися на поле, але марно. Сказали - ні, до побачення!

- Зараз я Вам зацитую Ігоря Суркіса, щоб розмова була предметнішою: «Ми витратили великі кошти, дві доби там були. Немає освітлення - це смішно. Ми граємо в УПЛ, хочемо грати в Європі, а немає освітлення. Тому, якщо вони хочуть, то нехай приїдуть до нас, ми все підготуємо і будемо грати в Києві», - кінець цитати.

- Чесно? Я в шоці. До чого тут «Минай»? Це ж форс-мажор! Клуб зі своєї сторони зробив все. Працівники кілька днів готували поле. Ночами не спали. Буквально. Це було непросто, бо два дні був дощ в Ужгороді, потім пішов сніг. Чому ми маємо їхати грати в Київ? Не розумію. Ми запропонували грати на наступний день, але кияни відповіли категоричним ні. Й от що нам було робити?

Я не розумію позиції Ігоря Суркіса. Що значить - «Ми туди більше не поїдемо?» Хіба керівництво «Минаю» чи гравці винні в тому, що була повітряна тривога? Чи клуб зі своєї сторони не зробив усе належне для проведення поєдинку? Повторюсь - ми зробили все. А те, що на «Минай Арені» відсутнє освітлення, всі в Прем'єр-лізі чудово знають. Стадіон пройшов атестацію.

Дмитро Вербинський Джерело: Український футбол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 травня 2024, 23:31 0

19 травня «Реал» зіграв на виїзді внічию з «Вільярреалом» з рахунком 4:4

Коментарі