Барселона – Жирона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 10 грудня о 22:00 за Києвом

10 грудня на «Естаді Олімпіко» пройде матч 16-го туру Прімери, в якому «Барселона» зустрінеться з «Жироною». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Барселона

Команда змогла достроково забезпечити собі вихід до плей-оф Ліги чемпіонів. Здавалося б, обов'язкова програма для гранда такого масштабу, але Хаві не виконував її ні 2021-го (там, щоправда, всі списали на Кумана, якого прибрали лише восени), ні 2022-го. Наразі знову не обійшлося без осічки, у вигляді 0:1 із Шахтарем, але всі інші поєдинки були виграні, що вже гарантувало участь у 1/8 фіналу головного єврокубку. Але в Прімері ситуація інша - там не виграють третину поєдинків. Так, поразка за осінь була лише 1, у домашньому Ель Класіко з Реалом. Але були нічиї з явно слабшими суперниками - Хетафе та Мальоркою, Гранадою та Райо Вальєкано. У результаті проти Атлетіко вже синьо-гранатові не виходили особливим фаворитом пари навіть удома.

Жирона

Клуб повернувся до Ла Ліги перед початком минулого сезону. Тоді жиронці розглядалися як потенційний аутсайдер, але вони змогли закінчити ту темпораду, 2022/2023, у верхній половині турнірної таблиці. Зараз же підопічні Мічела Санчеса (який скромно запевняє, що команда поки що забезпечила собі право зіграти і наступного сезону, гарантувала від падіння в Сегунду) і продовжує завзято лідирувати в турнірній таблиці, набравши за 15 матчів 38 очок, нарівні з самим Реалом. Серія перемог обірвалася наприкінці листопада, нічиєю проти Атлетіка. Але минулої суботи вдома вдалося оформити 2:1 з Валенсією. Ще й у вольовому стилі: програвали до 82-ї хвилини, але потім нагадав про себе Стуані. На рахунку уругвайського ветерана - дубль.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону за 180+ хвилин був забитий лише 1 гол. Він на рахунку Педрі, що відзначився на полі жиронців.

Прогноз

Букмекерські контори вірять у перемогу «Барселони» (коефіцієнт - 1,64).

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 15:19 9

Кароліна Бояр-Стефанська вже давно є об'єктом пильної уваги футбольних вболівальників…

Коментарі