Марина КОНОВАЛОВА: «Вирішила закінчити кар`єру на класній ноті»

Ліва крайня збірної України – про завершення кар’єри

Ліва крайня збірної України з гандболу Марина Коновалова повідомила про те, що чемпіонат світу 2023 стане для неї останнім у складі національної команди.

«Так, це мої останні змагання. Я вирішила закінчити гандбольну кар`єру на такій класній ноті: з`їздити на чемпіонат світу. Це мрія кожної дівчини, кожного спортсмена! Це мої останні ігри, я віддаюсь тут на всі 100%. Планую йти далі в сімейне життя. Це знають і тренери у клубі, і у збірній. Зараз піджартовують, говорять, що може, ти ще зіграєш останню гру в нас у клубі? А я їм кажу, що все, треба завершувати. У мене є дуже багато травм, мені треба час на відновлення. Я вже хочу сімейного життя, хочу планувати майбутню сім'ю, дитину хочу. Я вже в такому віці, що вже час.

Я почала виступати за національну збірну по молоді, потім мене не викликали довгий час. А потім прийшов Віталій Миколайович Андронов, запросив мене до збірної. Збірна України з кожною грою додає ще більше і більше. Ми напрацьовуємо нові схеми, додаємо у захисті, додаємо у нападі. Я думаю, що буде на що подивитися. Ми постараємось показати гідну гру - треба виступити на всі 100%!», - сказала Коновалова.

Нагадаємо, що останній матч основного раунду чемпіонату світу 2023 збірна України зіграє 10 грудня проти команди Аргентини.

Олександр Шарадкін Джерело: Федерація гандболу України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 10:44 25

В'ячеслав розповів про сутички у матчі між командами U-19