Через вагітну дівчину. Хавбек Динамо Дуелунд розповів, чому пішов в Орхус

Для гравця було важливо повернутися на батьківщину

26-річний вінгер «Динамо» Міккель Дуелунд розповів, що після того, як дізнався про вагітність своєї дівчини, ухвалив тверде рішення про необхідність повернутися до Данії, і на початку цього року перебрався до «Орхуса», із яким влітку продовжив трудові відносини до кінця сезону-2023/24.

«Новина про те, що я незабаром стану батьком - це щось особливе, і боляче відчувати, що є щось, що може раптом так голосно заговорити у твоїй голові. Для мене це було повернення додому у знайому та безпечну обстановку».

«Все почалося із того, що я сказав «Неймегену» (клуб, в якому Дуелунд грав на правах оренди з липня 2021-го по січень 2023-го - прим. ред.): «Я хочу додому, і це не має до вас жодного відношення». Я відчував, що мене щось вабило, і вони поставилися до цього з розумінням», - сказав Дуелунд.

Контракт Дуелунда з «Динамо» розрахований до літа 2024 року, після чого хавбек зможе залишити клуб на правах вільного агента.

В цьому сезоні Міккель провів 9 матчів за «Орхус». Наразі вінгер у черговий раз перебуває в лазареті, де з вересня заліковує травму щиколотки.

Олексій Сливченко Джерело: Fodboldnyheder
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 17 травня 2024, 00:36 5

Іга побореться з Аріною Соболенко, яка в 1/2 фіналу здолала Даніель Коллінс

Коментарі