Вайлдер натякнув, що Паркер може повторити долю Хеленіуса

Деонтей попередив Джозефа, як не потрібно битися

Колишній чемпіон світу за версією WBC Деонтей Вайлдер (43-2-1, 42 KO) поділився очікуваннями перед боєм проти ексчемпіона світу за версією WBO Джозефа Паркера (33-3, 23 KO).

«Якщо Джозеф Паркер спробує мене повалити, для цього є два слова: Роберт Хеленіус. Ми дуже добре знаємо один одного, але мій стиль трохи змінився відтоді, як ми спарингували, він не звик до того, що я рухаюся. Він звик до того, що я стою на місці і граю з вогнем. Коли я поміняв стиль, це вибило його з колії, і він змінив свій план, почав робити випади в мій бік, намагаючись збити мене з ніг, і перший же удар правою, який я завдав, відправив його в нокаут.

Якщо Джозеф Паркер вийде і буде битися в режимі «удар на удар», він буде грати в небезпечну гру, тому що у мене є сила. Тому що коли я б'ю, я б'ю крізь тебе, а не тільки по тобі. Буде цікаво подивитися на його план дій, але коли він вперше відчує силу, його план дій зміниться. Я з нетерпінням чекаю можливості нокаутувати його, ми повинні були битися багато-багато років тому, але він втік від мене», - сказав Деонтей.

Зазначимо, що Вайлдер нокаутував Хеленіуса в першому раунді.

Деонтей Вайлдер і Джозеф Паркер вийдуть на ринг 23 грудня в Саудівській Аравії.

Володимир Клепач Джерело: Boxing Scene
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 18 травня 2024, 10:00 1

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії

Коментарі