Дубль Мактомінея, штанга та асист Мудрика. Ман Юнайтед переграв вдома Челсі

Михайло Мудрик у першому таймі міг забити, але не вийшло

Обидві команди зараз можна віднести до середняків АПЛ, тому перемога в цьому матчі була б вкрай важливою для турнірної ситуації. Але набагато більше, ніж турнірна позиція, вікторія була б потрібна для психологічної впевненості в своїх силах.

Команди видали крутий перший тайм. М'яч не затримувався в центрі, після кожної атаки одразу йшла атака у відповідь. Вже в дебюті гри «МЮ» міг забивати, але Бруну Фернандеш пробив пенальті, який заробив Антоні, в стилі Жоржиньо, але в найгірших традиціях італійця - наприклад, як в фіналі Євро. Роберт Санчес реагував по удару й спокійно відбив м'яч.

Getty Images/Global Images Ukraine

Гості відповіли ударом Мудрика з близької відстані в ближній кут. Онана перекривав майже всю площину, але українець вдарив повз нього. Вийшло в ліву штангу, від якої м'яч покинув поле.

Все ж господарі відкрили рахунок. Скотт Мактоміней другим ударом в атаці відправив м'яч у правий нижній кут воріт лондонців. Скоріше перевага «Манчестера» мала б їм принести другий гол, але вийшло так, що зрівняли гості. Безпосередню участь у голі взяв Мудрик, який віддав пас в штрафний на Палмера, а той змістився вліво та більярдно поклав під праву штангу.

В другому таймі на полі було трохи спокійніше. Таких розривів, як в першому, вже на полі не було, але все ж лондонці пропустили другий гол. Скотт Мактоміней відгукнувся на подачу Гарначо і переграв Санчеса.

Getty Images/Global Images Ukraine

Мудрик не дограв матч до кінця, оскільки замість нього на поле вийшов Броя. Більше команди не забивали.

2:1 - мабуть, все ж заслужена перемога «Юнайтед». Тен Хаг може трохи видихнути, перший бар'єр у непростому відрізку його команда подолала.

Англійська Прем'єр-ліга. 15 тур

«Манчестер Юнайтед» - «Челсі» - 2:1.

Мактоміней, 19, 70 - Палмер, 45.

Шоу, 14, Гарначо, 22, Далот, 82, Регілон, 90+4.

На 9 хвилині Бруну Фернандеш (МЮ) не забив пенальті (воротар).

«Манчестер Юнайтед»: Онана - Далот, Магуайр, Ліндельоф (Регілон, 46), Шоу - Амрабат, Мактоміней - Антоні, Бруну Фернандеш, Гарначо (Еванс, 90+2) - Хойлунд (Решфорд, 84).

«Челсі»: Санчес - Кукурелья (Джеймс, 46), Дісасі, Тіаго Сілва, Колвілл - Кайседо, Фернандес - Стерлінг, Палмер, Мудрик (Броя, 77) - Джексон.

Арбітр: Кріс Кавана.

Стадіон: «Олд Траффорд» (Манчестер, Англія).

МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД - ЧЕЛСІ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 травня 2024, 05:51 0

Поєдинок за абсолют пройде ввечері 18 травня у саудівському Ер-Ріяді

Коментарі