Діназ: один пішов, п'ятеро під питанням

Раніше команда Головка втратила досвідченого нападника

Як стало відомо Sport.ua, «Діназ» та захисник Костянтин Школьний домовилися про розірвання контракту за сім місяців до його завершення.

21-річний Школьний цього сезону провів за вишгородський клуб 9 матчів у Першій лізі та 1 - у Кубку України.

Крім того, у грудні закінчуються орендні угоди одразу у п'ятьох футболістів «Діназа», і поки що незрозуміло, хто з них залишиться в команді після Нового року. Захисники Олександр Литвинов (17 матчів у чемпіонаті Першої ліги), Олексій Малакі (15 ігор, 1 гол) та півзахисник Андрій Соловйов (11 матчів, 1 гол) належать «Колосу», а хавбек Іван Матюшенко (11 ігор) та нападник Богдан Кобзар (10 матчів) були позичені в «Олександрії».

Раніше «Діназ» втратив до травня досвідченого форварда В'ячеслава Шевченка (11 матчів, 3 голи). КДК УАФ покарав 38-річного футболіста шестимісячною дискваліфікацією за удар головою в груди арбітра Василя Файди після свого вилучення в матчі 15-го туру Першої ліги з «Гірником-Спорт» (0:2).

«Діназ» за підсумками першого етапу посів 10-е місце у групі Б, набравши 13 очок у 18 матчах. Навесні команда зіграє у групі «Вибуття», де стартує з восьмої турнірної позиції.

Юрій Вишневський Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 01:49 1

У Артема все також 20 забитих м'ячів, у Беллінгема та Серлота по 19 голів