Відомі тенісистки назвали найкращі гастрономічні міста в турі
Тенісистки люблять добре і смачно поїсти
- 06 грудня 2023, 10:59
- |
- 06 грудня 2023, 11:09
- 1502
- 0
WTA зробила невелике опитування серед відомих тенісисток, вирішивши дізнатися про їхні гастрономічні уподобання під час поїздок на турніри.
Під час свого виходу в півфінал у Пекіні в жовтні Коко Гофф пристрастилася до місцевої кухні і досягла успіху. Смажений рис і локшина, гарячі супи, заправлені олією чилі й оцтом, - Гофф почувалася як удома.
«Це схоже на теплі обійми. Мені здається, що люди в Китаї взагалі живуть дуже довго, і я сказала своїй команді, що маю їсти це щодня. Якщо ви будете їсти це щодня, то проживете дуже довго.
Коли ви їсте щось, і вам здається, що це автоматично зцілює вас, - ось що я відчуваю. Я їм це щодня. Думаю, саме тому я так добре граю».
Ось що вони розповіли інші тенісистки:
Магда Лінетт: «Рим неймовірний. Там є ресторан, у який ходять усі гравці, Taverna Trilussa. Мій хорватський тренер привів мене туди вперше. Я завжди чула про нього, але ніколи не ходила. Це було чудово, приголомшливо, ви не можете не піти. Мені також подобається їжа в Мадриді, навіть вулична. Вона така смачна».
Ван Сіньюй: «Мені подобається Токіо. Там найсмачніша їжа. Я не можу вибрати ресторан, тому що їх занадто багато. Але їхня вулична їжа - найкраща».
Онс Жабер: «Я люблю їсти корейське барбекю. Найкращі з них я куштувала в Австралії та США.
А ще я ходила в ресторан у Нью-Йорку зі своїм спонсором, компанією Lotto, і це був стейк-хаус. У них є ножі, на яких пишуть ваше ім'я. Тож якщо ви прийдете туди, то поруч із ножем Вілла Сміта лежатиме мій ніж із моїм ім'ям. Коли я приходжу туди, я можу їсти своїм ножем».