Роналду не зіграє в матчі Ліги чемпіонів, фанати суперника скаженіють

Наставник «Аль-Насра» дав відпочити зірковому португальцю

Великим розчаруванням стане для фанатів «Істіклола» з Таджикистану майбутній поєдинок проти саудівського «Аль-Насра».

І справа навіть не в результаті, а господарям навряд чи щось «світить» у домашньому матчі. Проблема в тому, що до Душанбе не прилетів лідер команди з Ер-Ріяда португалець Кріштіану Роналду. «Аль-Наср» гарантував собі перше місце у групі та вихід до плей-оф, тож тренерський штаб на чолі з Луїшем Каштру дав своїй головній зірці відпочинок.

«Це було складне рішення для мене. По-перше, Роналду - футболіст, а не машина. Він провів багато матчів, і ми вирішили його поберегти через штучний газон у Душанбе. Та й Кріштіану отримав травму в попередньому турі Ліги чемпіонів.

Я розумію вас. Ви хотіли побачити його. Поважаю народ Таджикистану, але насамперед я думаю про свою команду. Я головний тренер. Зважаючи на всі обставини, це було неможливо. Якби ви були тренером на моєму місці, що ви зробили б?», - зазначив Каштру на передматчевій пресконференції.

Додамо, що цього сезону азіатської Ліги чемпіонів Роналду забив три голи. Найкращими же бомбардирами групового турніру є партнер португальця по «Аль-Насру» Андерсон Таліска та Кризан із китайського «Шаньдон Тайшань», у яких по шість м'ячів в активі.

Юрій Вишневський Джерело: Meta-ratings.kz
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 06:11 2

Команди вже гарантували собі остаточні 2-ге та 3-тє місця у таблиці