37-річний Жиру розповів, що змусить його завершити кар'єру у збірній

За 12 років виступів за «Ле Бле» форвард провів 129 матчів

Найкращий бомбардир в історії збірної Франції (56 голів за «трикольорових») Олів'є Жиру хоче на мажорній ноті завершити виступи за національну команду.

«Я не будую жодних планів, окрім короткострокових. Найголовніше - бути у формі та бути конкурентоспроможним, майбутній чемпіонат Європи - це мета.

Ми майже виграли Євро у 2016 році, і це трофей, який я хотів би здобути разом із Францією. Можливо, це буде мій останній турнір, але я не можу вам сказати, що буде потім», - поділився Жиру з TéléFoot.

Також у коментарі RMC Sport 37-річний форвард зізнався, що готує себе до прощання зі збірною. «Мені просто не вистачає перемоги на Євро. Якщо ми виграємо його, я піду. Ймовірно, це станеться, навіть якщо ми не дійдемо до кінця. Я витягаю максимум із кожної хвилини. Деяким хлопцям я сказав, що якщо ми виграємо чемпіонат світу 2022 року, я піду зі спорту. Але я жадаю титулів зі своєю країною», - зізнався досвідчений футболіст.

Додамо, що Жиру виступає за «Ле Бле» протягом 12 років, з листопада 2011-го, провівши за цей час 129 матчів та взявши участь у шести великих турнірах, у тому числі переможному ЧС-2018.

Юрій Вишневський Джерело: RMC Sport
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 11 травня 2024, 07:01 0

10 травня жиронці втратили перемогу в матчі 35-го туру Ла Ліги проти «Алавеса» (2:2)

Коментарі