Екссуперник Усика зізнався, чому завершив кар'єру після бою з українцем

Тоні Беллью виступив із заявою

Колишній чемпіон світу в першій важкій вазі Тоні Беллью пояснив своє рішення про завершення професійної кар'єри. Як відомо, у листопаді 2018 року він програв українцю Олександру Усику в поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу і після цього пішов на спортивну пенсію.

«Моє тіло зупинило мене. Це було дуже небезпечно. Згідно з оцінками, професійний боксер пропускає 50 тисяч ударів у голову на рік. Помножте цю цифру на 12 - мене вдарили по голові 1,1 мільйона разів. У якийсь момент це дасть мені про себе знати.

Я можу прийняти це. Я знав, куди я йшов. Я був одним із тих боксерів, які знали, на що підписувалися. Якщо інші бійці починають говорити: «Мені не варто було цього випробовувати», то я підписався на це. Це те, що для мене головне, те, що я роблю.

Якщо завтра я опинюся в комі через пропущені удари, то ні з ким не буду судитися, бо це не їхня вина. Я вибрав займатися боксом. Я звик говорити своїй дружині, що в мене буде важкий бій, що в якийсь момент я буду сильно вражений. І вона про це знала. Так що потрібно просто прийняти це», - заявив Беллью.

Раніше Тоні Беллью поділився спогадами про бій з Олександром Усиком.

Юрій Остроумов Джерело: Boxing Social
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 07:44 5

Український боксер став перший абсолютним чемпіоном хевівейту з часів Льюїса

Бокс | 19 травня 2024, 11:37 35