Вайлдер розповів, хто винен у зриві бою проти Руїса

Батько Енді хотів занадто багато грошей

Колишній чемпіон світу за версією WBC Деонтей Вайлдер (43-2-1, 42 KO) назвав винного у зриві бою проти ексчемпіона Енді Руїса (35-2, 22 KO).

«Енді Руїс завищив свій цінник. Я не знаю, про що він думає. Насправді я не звинувачую Енді. Я звинувачую його батька і людей навколо нього. Ми говорили його татові: «У нас є те, що є. Кидай, з цим боєм чи ні, але не завищуй вартість Енді, тому що ти теж націлений отримати від нього вигоду».

Я реаліст у цьому бізнесі, я кажу як є. Тому люди мене поважають. Я завжди кажу правду, бо я в бізнесі, де ти ризикуєш своїм життям, щоб інші розважилися. І з божою поміччю я буду говорити в цій справі правду до того дня, поки не помру», - сказав Вайлдер в інтерв'ю The Last Stand Podcast.

Зазначимо, що в серпні рада WBC скасувала своє рішення про проведення фінального елімінатора між цими боксерами через те, що вони не змогли домовиться про проведення бою. Спочатку планувалося, що переможець поєдинку Деонтей Вайлдер - Енді Руїс має стати офіційним претендентом на пояс Тайсона Ф'юрі.

Володимир Клепач Джерело: Fightnews.info
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 травня 2024, 14:49 9

Вінгер «Челсі» прокоментував своє пошкодження