ГВАРДІОЛА: «Через багато років ми маємо бажання виграти чемпіонський титул»

Головний тренер «Манчестер Сіті» – про домашню нічию з «Тоттенхемом» (3:3).

Головний тренер «Манчестер Сіті» Жузеп Гвардіола прокоментував результативний поєдинок із «Тоттенхемом» (3:3), у якому його підопічні втратили перемогу на останніх хвилинах.

«Ми знову продовжили грати на хорошому рівні. На жаль, така сама ситуація була і з «Ліверпулем», коли ми не «сушили» гру.

То був момент, коли ми побачили команду, як футболісти реагують, як ми рухаємося вперед. Це був знову наш чудовий матч проти топ, топ-команди.

У другому таймі «шпори» висунулися вперед, почали грати трохи вище. Але коли ви дозволяєте їм створити лише три-чотири моменти… Звичайно, вони не мали важливих гравців, але навіть у такій ситуації вони досягають результату.

Пропущені голи в останніх матчах? У грі з «Челсі» це викликало занепокоєння, але у матчах з «Ліверпулем» та «Тоттенхемом» - ні. Проблема в тому, що суперник створює багато моментів, чого «шпори» та «червоні» не мали. Але, знову ж таки, обрізка після кутового біля чужих воріт, ще одна помилка - і ми пропускаємо.

Футбол іноді пов'язаний із помилками, але ми досі на вершині. Через багато років ми все ще маємо відчуття, що хочемо виграти чемпіонський титул».

Юрій Вишневський Джерело: BBC
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 травня 2024, 12:44 11

«Манчестер Юнайтед» хотів підписати українця