Андрій Агафонов – MVP листопада в Суперлізі України

Підбито підсумки голосування

Завершилося голосування з визначення найкращого гравця Суперліги в листопаді. На нагороду претендували 11 баскетболістів - представник кожної з команд чемпіонату, а визначався MVP традиційно голосуванням уболівальників, капітанів команд і голосами організатора змагань - ФБУ. Тріо лідерів у кожному розділі голосування отримували 5, 3 і 1 бал відповідно.

Найбільшу кількість голосів фанів зібрав захисник «Дніпра» Михайло Горобченко. У голосуванны серед капітанів команд переміг центровий «Черкаських Мавп» Андрій Агафонов. Він же став переможцем згідно вибору організаторів - Федерації баскетболу України.

Таким чином, найкращим гравцем листопада в Суперлізі визнано Агафонова, який набрав у сумі 10 балів. Досвідчений бігмен допоміг своїй команді пройти місяць із позитивним балансом перемог та поразок - виграти три матчі з чотирьох. Завдяки цьому «Мавпи» піднялись на друге місце в турнірній таблиці за підсумком першого кола регулярного чемпіонату.

Андрій Агафонов в листопаді взяв участь в усіх чотирьох матчах, набираючи 17.8 очка, 10.5 підбирання та 3.0 передачі, реалізуючи 70.3% двоочкових та 42.9% триочкових кидків. Рейтинг ефективності гравця становив рекордні в листопаді 25.8 бала.

Юрій Остроумов Джерело: Федерація баскетболу України (ФБУ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 24 травня 2024, 06:55 0

Ветеран хевівейту вірить у Тайсона