Богдан ЦИМБАЛ: «Було дуже холодно, такого холоду давно не відчували»

Український біатлоніст – про чоловічий спринт на етапі Кубка світу в Естерсунді

Український біатлоніст Богдан Цимбал підбив підсумки чоловічого спринту на етапі Кубка світу у шведському Естерсунді.

«Під час спринту було дуже холодно, такого холоду давно не відчували. Але у принципі з морозом я впорався, і радий цьому. З приводу гонки - намагався рухатися швидко, у мене був суперник переді мною майже на кожному колі. Перше коло їхав за Стролею та Хофером, на другому - бачив Хофера, він трішки від'їжджав від мене, але я його бачив, був у полі зору. А на третьому колі працював з чехом Карліком, він зі мною стартував, працювали з ним.

По трасі - не можу сказати, що було дуже гарно, але намагався викластися на повну, бо під час індивідуальної гонки не вийшло, в естафеті не біг, і хотілося якось себе відчути, що можу тут бігти. Щодо стрільби - дуже прикрі дві хиби. Все було чіткі, у якомусь ритмі, все класно, але ці промахи були зайві.

Для мене головною мотивацією було відчути себе, що я можу боротися з цими хлопцями на якомусь рівні. А не так, що вони просто проїжджають, а я нічого не можу зробити. Вцілому задоволений гонкою, у плані пересування на трасі. Можна було швидше на секундочку-дві. Намагатимуся у гонці переслідування це зробити. Спробую заїхати у залікові очки», - сказав Цимбал.

Нагадаємо, що у чоловічому спринті Богдан Цимбал фінішував на 53-й позиції.

Олександр Шарадкін Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 16 травня 2024, 13:59 7

Британця підколюють через різке зменшення ваги