Що трапилося? Матч Шахтаря та Металіста 1925 у чемпіонаті U-19 не зіграли

Тепер рішення прийматиме контрольно-дисциплінарний комітет УАФ

Завтра, 3 грудня, на «Арсенал-Арені» у Щасливому мав відбутися матч чемпіонату України з футболу U-19 між юніорами «Шахтаря» та «Металіста 1925».

Проте 1 грудня на адресу донецького клубу надійшов лист від української Прем'єр-ліги, у якому повідомлялося про неможливість проведення цієї гри.

Як повідомляє офіційний сайт «Шахтаря», матеріали щодо скасування поєдинку будуть направлені для розгляду до контрольно-дисциплінарного комітету Української асоціації футболу.

На офіційному сайті УПЛ також значиться, що поєдинок не відбудеться, однак жодних причин його скасування не вказано.

upl.ua

Примітно, що «Металіст 1925» U-19 30 листопада на «Арсенал-Арені» у Щасливому провів товариський матч проти «Металіста 1925» U-17, у якому відсвяткував перемогу із рахунком 3:0.

Зазначимо, що «Шахтар» U-19 є лідером за втраченими очками у чемпіонаті України у своїй віковій групі. Після 14 матчів в «гірників» 34 очки в активі, що на два бали менше, аніж у «Динамо» U-19 та на один - ніж у «Дніпра-1», проте кияни та дніпровці провели на два поєдинки більше.

Що стосується «Металіста 1925» U-19, то ця команда посідає останнє місце у юнацькому чемпіонаті України, набравши лише 10 очок у 16 турах.

Олексій Сливченко Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 22 травня 2024, 07:32 6

Пол Мерсон – про розставання «синіх» з аргентинцем

Коментарі