Чорноморець – ЛНЗ. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Одеситам треба брати очки після трьох поразок поспіль

У неділю, 3 грудня, в Одесі на полі стадіону «Чорноморець» відбудеться матч 16-го туру Української Прем'єр-ліги, в якому зіграють місцевий «Чорноморець» і черкаський ЛНЗ. Стартовий свисток 32-річного арбітра Олександра Кальонова зі Львова пролунає о 15:00 за київським часом.

Чорноморець

Одеський «Чорноморець» у таблиці Української Прем'єр-ліги посідає 9-те місце. У 14 матчах він набрав 19 очок. «Моряки» мають у своєму активі 6 перемоги за 1 нічиєї, у семи зустрічах вони програли.

Підопічні Романа Григорчука в п'яти останніх матчах УПЛ зазнали 4 поразок і тільки один раз виграли. 8 жовтня вони на виїзді програли 0:1 «Кривбасу», після чого вдома обіграли «Минай» - 3:0. Далі у «Чорноморця» була кубкова перемога над «Зорею» (4:1) і вихід до півфіналу турніру. Ну, а потім у чемпіонаті країни у команди почалася чорна смуга з трьох поразок - від «Металіста 1925» (1:2 на виїзді), «Руху» (2:3 вдома) і «Дніпра-1» (2:5 у гостях).

У таблиці УПЛ за досягненнями на своєму полі «Чорноморець» нині посідає 3-тє місце, маючи 13 очок у шести домашніх поєдинках. Одесити на своєму полі здобули 4 перемоги, 1 раз зіграли внічию і 1 раз програли.

У майбутньому матчі партнерам не допоможе дискваліфікований Авагімян.

ЛНЗ

Черкаський ЛНЗ у турнірній таблиці УПЛ посідає 10-те місце. У нього 17 очок після 15 зустрічей, у яких було 4 перемоги, 5 нічиїх і 6 поразок.

Наразі черкаська команда має серію з чотирьох поєдинків без поразок. Вона 21 жовтня на виїзді програла з рахунком 0:3 «Шахтарю». На зміну великому фіаско в зустрічі з «гірниками» прийшла аналогічна впевнена домашня перемога над «Оболонню» (3:0) і нічия 1:1 на своєму полі в грі з «Колосом». Потім відбулася перемога 2:1 над «Зорею» на виїзді та знову нічия у зустрічі з «Ворсклою» на її полі - 0:0.

У таблиці УПЛ за результатами на виїзді ЛНЗ посідає 9-те місце. Поза Черкасами нинішні підопічні Олега Дулуба набрали 9 очок у 7 іграх - по дві перемоги та поразки, а також 3 нічиї.

В Одесі партнерам не допоможе дискваліфікований захисник Норенков.

Статистика матчів

«Чорноморець» і ЛНЗ провели між собою в УПЛ один матч.

У 1-му колі нинішнього сезону зустріч команд у Черкасах завершилася перемогою «Чорноморця» з рахунком 2:0.

Варто згадати, що перед стартом поточної кампанії «Чорноморець» і ЛНЗ помірялися силами в товариському поєдинку. Він приніс нічию 0:0.

Орієнтовні склади:

«Чорноморець»: Варакута - Путря, Гучек, Салюк, Брагару, Васильєв, Шпорн, Кузик, Штогрін, Бадібанга, Ієде.

ЛНЗ: Пеньков - Муравський, Ковальов, Стасюк, Рибалка, Пасіч, Бойко, Савін, Олійник, Шестаков, Хобленко.

Прогноз на протистояння:

«Чорноморець», на думку експертів, повинен здобути в матчі перемогу. У принципі, з такою думкою не погодитися важко. Одесити грають удома, будуть вкрай вмотивовані, адже в останніх матчах не перемагали. Утім, ЛНЗ зробить усе, щоб не програти, і має чинити господарям гідний опір, але зрештою все ж буде переможений.

3 грудня, неділя

«Чорноморець» - ЛНЗ
Одеса. Стадіон «Чорноморець». 15:00
Пряма ТБ-трансляція - MEGOGO, Setanta Sports, Київстар ТВ, Vodafone TV
ЧОРНОМОРЕЦЬ - ЛНЗ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Олександр Кальонов (Львів)
Прогноз Sport.ua - 1:0
Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 серпня 2024, 20:06 16

Андрій Лунін може стати гравцем «Манчестер Сіті»

Коментарі