Ексфутболіст збірної України очолив Актобе, фанати лютують

Останні 10 років Дмитро Парфьонов працював у росії

Колишній футболіст низки українських клубів та національної збірної Дмитро Парфьонов став головним тренером казахстанського «Актобе».

Контракт із 49-річним фахівцем підписано до завершення сезону-2024 (чемпіонат Казахстану проводиться за системою «весна-осінь»). Зазначимо, що за підсумками чемпіонату, що завершився, «Актобе» став бронзовим призером та представить країну в кваліфікації Ліги конференцій.

Цікаво, що фанати клубу негативно відреагували на призначення українського фахівця, який останні десять років «будував» тренерську кар'єру в росії.

«З нашим бюджетом можна було і закордонного фахівця пошукати», «Директора «Актобе» треба звільнити», «Чекаємо на черговий провальний сезон», «Він же алкоголік», «Він виглядає ідіотом та нічого не розуміє у футболі», - лише деякі з невтішних коментарів під новиною про призначення Парфьонова.

Додамо, що під час ігрової кар'єри футболіст виступав за одеський «Чорноморець», «Дніпро» та столичний «Арсенал», а у складі збірної України провів 18 матчів.

Юрій Вишневський Джерело: ФК Актобе
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 12 травня 2024, 15:52 0

Впевнені перемоги фаворитів

Коментарі